Αλεξανδρής Δημήτρης2

Αλεξανδρής Δημήτριος

Posted on

Δραστηριοποιείται στην πόλη που γεννήθηκε, την Καρδίτσα. Διαθέτει Κρατική Πιστοποίηση ως Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, TOΕFL, S.A.T , ECDL και LOWER.
Συμμετείχε στο World Basketball Nike Camp 2001, διεκδικώντας Υποτροφία σε Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Πολιτειών ως ενεργός καλαθοσφαιριστής σε Εθνικές και μη κατηγορίες με διακρίσεις.
Παράλληλα προσέφερε ως Εθελοντής Πυροσβέστης επί 2 χρόνια στην πόλη του.
Από το 2004 και για 10 χρόνια υπήρξε Υπαξιωματικός των Ενόπλων δυνάμεων μέχρι τον βαθμό του Λοχία. Συμμετείχε σε 3 αποστολές ΝΑΤΟ στο εξωτερικό. Ήταν VIP Private Pember στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004. Τιμήθηκε για την προσφορά του στην ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα των Πρωθυπουργών πολλών εθνών με το χρυσό μετάλλιο ανδρείας ανάμεσα σε όλα τα σώματα ασφαλείας.
Οι βασικοί λόγοι που επέλεξε από το 2014 να ενταχθεί στο Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής, ήταν η ευρωστία, το κύρος και κυρίως το όραμα για τον ρόλο της στην καθημερινότητα των ανθρώπων που μπορεί να διαδραματίσει. Οι άνθρωποι της ήταν αυτοί που τον κέρδισαν και τον κράτησαν στην τόσο απαιτητική και υπεύθυνη εργασία του ασφαλιστικού συμβούλου. Έτσι, μέσω του e-asfaliseis δράττεται να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν στη μέχρι τώρα πορεία του σε αυτή: Ξεκινώντας από τον άμεσο manager του κο Ροκαδάκη Γεώργιο για την υπομονή του και γιατί ήταν ο λόγος που εντάχθηκε στην A Team και στη μεγάλη οικογένεια της Ενικής Ασφαλιστικής. Φυσικά, τον κο Αναστασίου Δημήτριο για τον επαγγελματισμό, το όραμα και το πείσμα που προσδίδει σε όλους μας.