εθνική πρόληψη υγείας

Το πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΥΓΕΙΑΣ καλύπτει τα έξοδα για την διενέργεια των διαγνωστικών εξετάσεων στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα μέχρι το ποσό των 3.000€ ετησίως.

Το ποσοστό της συμμετοχής του ασφαλισμένου ανέρχεται στο 10% επί του ποσού των εξόδων. Η συμμετοχή μηδενίζεται σε περίπτωση προσκόμισης έγκυρου παραπεμπτικού ηλεκτρονικής συνταγογράφησης του ΕΟΠΥΥ.

Η διάρκεια του προγράμματος μπορεί να γίνει και ισόβια, παρέχοντας έτσι την μέγιστη εξασφάλιση για μια ζωή.

Ο κάθε ασφαλισμένος (άνω των 18 ετών) μπορεί να πραγματοποιήσει έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ποιες εξετάσεις περιλαμβάνει.

Για τις ασφαλισμένες γυναίκες δίνεται η δυνατότητα αντί του ετήσιου προληπτικού ελέγχου να πραγματοποιούν κατά την έναρξη της εγκυμοσύνης τους έναν προγεννητικό έλεγχο. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ποιες εξετάσεις περιλαμβάνει.

Με την Ανοιχτή Γραμμή Εξυπηρέτησης ο ασφαλισμένος μπορεί να επωφεληθεί από ιατρικές συμβουλές και να πληροφορηθεί για το δίκτυο ιατρών, τα διαγνωστικά κέντρα, τα εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία σε όλη την χώρα.Παρέχεται πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών όλων των ειδικοτήτων που θα εξυπηρετήσουν τον ασφαλισμένο στο ιατρείο τους ή στο σπίτι του σε προνομιακές τιμές.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά (από 45 ημερών μέχρι και 18 ετών) και σε ενήλικες μέχρι την ηλικία των 60 ετών.

Shopping Basket