γνωρίστε μας

Καλωσορίσατε στην ομάδα μας, την A-Team, Κορυφαία Διεύθυνση της Εθνικής Ασφαλιστικής,  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας .

Αυτό που μας διαφοροποιεί από την υπόλοιπη αγορά είναι το γεγονός ότι κανένας πελάτης μας δεν εκπροσωπείται μόνο από τον δικό του ασφαλιστικό σύμβουλο αλλά από ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Η διάθεση προσφοράς και η πίστη μας στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης , η συνέπεια, η πιστοποιημένη γνώση και πάνω από όλα η διασφάλιση των συμφερόντων του καθενός πελάτη ξεχωριστά, είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.

Το δεύτερο στοιχείο μας είναι να προσφέρουμε μοναδικές και πρωτόγνωρες υπηρεσίες στους πελάτες μας, εκμεταλλευόμενοι τα μέσα που η τεχνολογία μας διαθέτει. Εισάγουμε λοιπόν το ηλεκτρονικό πρώτο ραντεβού με τους πελάτες μας σταθερές ώρες όλες τις εργάσιμες μέρες μέσω Skype ή messenger (βλέπε δεξιά). Έτσι όλοι οι υποψήφιοι πελάτες όπου και αν βρίσκονται (έχοντας μία σύνδεση internet) μπορούν να συνομιλήσουν από κοινού με τον εξειδικευμένο και έμπειρο εκπρόσωπό μας για να διερευνήσουν την ανάγκη και το ύψος ασφάλισης και εφόσον το επιθυμούν να κλείσουν ένα προσωπικό ραντεβού (για να τους εξηγηθεί αναλυτικά πλέον η λύση στις ανάγκες τους).

Πλεονεκτήματα:

  • Είναι πρωτοποριακό
  • Σε ελάχιστο χρόνο/ μέγιστη «απόδοση»
  • Χωρίς μετακινήσεις και περιορισμούς
  • Χωρίς δεσμεύσεις
  • Μόνο με πιστοποιημένους και απόλυτα καταρτισμένους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές
  • After Sales Service από μια διακεκριμένη ομάδα ανθρώπων
  • Σύντομη και γρήγορη διεύρυνση πιθανών αναγκών και ραντεβού μόνο στην περίπτωση πραγματικού ενδιαφέροντος

Φιλοδοξούμε στον κάθε ένα πελάτη μας να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και συμπεριφοράς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα μήνυμα για τη μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί να συνομιλήσουμε.

Όλα αυτά τα καταφέρνουμε διότι είμαστε η A Team, μία ομάδα ασφαλιστικών συμβούλων που εκπροσωπεί την Εθνική Ασφαλιστική, θυγατρική εταιρία του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας. Αναπτυσσόμαστε σε 12 πόλεις στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Αττική και τα Χανιά. Η ομάδα μας υποστηρίζεται από 10 διακεκριμένους Managers και πλαισιώνεται με περισσότερους από 70 πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους. Το συνολικό μας χαρτοφυλάκιο (ζωή και γενικές ασφαλίσεις) αγγίζει τα 11.000.000 € και περισσότεροι από 19.500 πελάτες εμπιστεύονται ανθρώπους μας.

Η A Team, Κορυφαία Διεύθυνση της Εθνικής Ασφαλιστικής σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας.

Shopping Basket