βασική προστασία

1

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν κάλυψη για νοσοκομειακή περίθαλψη με πολύ προσιτό κόστος και ουσιαστική ασφάλιση.

Ιδανικό για όσους δεν έχουν κοινωνικό φορέα ασφάλισης σε ισχύ αφού εξασφαλίζει αξιοπρεπή περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία σε μονόκλινο δωμάτιο.

Σε συμβεβλημένα νοσοκομεία προσφέρει προνόμια όπως απευθείας εξόφληση εξόδων, μεγαλύτερο ποσοστό κάλυψης των εξόδων νοσηλείας κλπ. Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική καλύπτει και το ποσοστό συμμετοχής σας (30% ή 50%) στα έξοδα νοσηλείας (ανάλογα με τον φορέα κοινωνικής ασφάλισης στον οποίο ανήκετε) που προβλέπει ο ΕΟΠΥΥ, σε περίπτωση νοσηλείας σας σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Προσφέρει:

– αξιοπρεπή κάλυψη δευτεροβάθμιας περίθαλψης σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία

– ικανοποιητική πρωτοβάθμια περίθαλψη μέσω των συνεργασιών της Εθνικής Ασφαλιστικής με τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, όπως δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς, δωρεάν ετήσιο check up καθώς και εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις

– τη δυνατότητα νοσηλείας στο εξωτερικό.

Παρέχει δυνατότητα πλήρους κάλυψης της οικογένειας δίνοντας επιπλέον οικογενειακές εκπτώσεις (από 20% έως 50%) προβλέποντας και δωρεάν ασφάλιση τέκνου για τους πολύτεκνους.

Απευθύνεται σε παιδιά από 40 ημερών μέχρι 18 ετών ή μέχρι 30 (εάν σπουδάζουν) και σε ενήλικες μέχρι 70 ετών.

Ανανεώνεται ετησίως αυτόματα χωρίς έλεγχο ασφαλισιμότητας.

Shopping Basket