προλαμβάνω

Το πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ καλύπτει τα έξοδα για την διενέργεια των διαγνωστικών εξετάσεων στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα μέχρι το ποσό των 2.000€ ετησίως.

Το ποσοστό της συμμετοχής του ασφαλισμένου ανέρχεται στο 25% επί του ποσού των εξόδων. Η συμμετοχή μηδενίζεται σε περίπτωση προσκόμισης έγκυρου παραπεμπτικού ηλεκτρονικής συνταγογράφησης του ΕΟΠΥΥ.

Ο κάθε ασφαλισμένος (άνω των 18 ετών) μπορεί να πραγματοποιήσει έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check up). Δυνατότητα διενέργεια και ενός επιπλέον check up ανά έτος με κόστος μόλις 15€.

Παρέχεται πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών όλων των ειδικοτήτων που θα εξυπηρετήσουν τον ασφαλισμένο στο ιατρείο τους ή στο σπίτι του σε προνομιακές τιμές.

Με την Ανοιχτή Γραμμή Εξυπηρέτησης ο ασφαλισμένος μπορεί να επωφεληθεί από ιατρικές συμβουλές και να πληροφορηθεί για το δίκτυο ιατρών, τα διαγνωστικά κέντρα, τα εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία σε όλη την χώρα.

Η διάρκεια του προγράμματος μπορεί να γίνει και ισόβια, παρέχοντας έτσι την μέγιστη εξασφάλιση για μια ζωή.

Δεν απαιτείται έλεγχος ασφαλισιμότητας για να αποκτηθεί αυτό το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά (από 45 ημερών μέχρι και 18 ετών) και σε ενήλικες μέχρι την ηλικία των 75 ετών.

Επιπλέον παροχές πέραν των ανωτέρω, που απολαμβάνετε στο πλαίσιο της υφιστάμενης συνεργασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής με τον Όμιλο AFFIDEA:
  • Δυνατότητα μηδενισμού της συμμετοχής σας στο κόστος των εξετάσεων, κάνοντας χρήση του προγράμματος συμπληρωματικά με τον ΕΟΠΥΥ, (προσκομίζοντας έγκυρο παραπεμπτικό ηλεκτρονικής συνταγογράφησης του ΕΟΠΥΥ για τις εξετάσεις που θα πραγματοποιήσετε)
  • Πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο υπηρεσιών υγείας του Ομίλου Affidea (ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα, συνεργαζόμενα με τη Affidea διαγνωστικά κέντρα της Περιφέρειας) και στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων των Ομίλων Υγεία και Ιατρικού Αθηνών
  • Δυνατότητα διενέργειας απεριόριστων ιατρικών επισκέψεων στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ιατρών, με κόστος μόλις 15€ στα Πολυιατρεία των ιδιόκτητων Διαγνωστικών Κέντρων ή στα Εξωτερικά Ιατρεία των Κλινικών της Νοσοκομείων των Ομίλων Υγεία και Ιατρικού και 20€ στα ιατρεία των ιατρών του δικτύου
Shopping Basket